SAP Sistemlerinde Bakım Çalışması

SAP sunucularında yapılacak güncelleme çalışmaları nedeniyle 15.02.2019 Cuma günü 20.00 – 24.00 saatleri arasında Orion hizmetlerinde kesinti yaşanacaktır.

**************************************

Due to maintenance planned on SAP Servers there will be service interruptions on Orion services on 15.02.2019 Friday, between 20:00 - 24:00

SAP HERUG 2017 Amsterdam

Amsterdam Üniversitesi'nin organize ettiği SAP HERUG 2017 konferansı Nisan 2017'de gerçekleşmiştir. Tüm dünyadan yükseköğrenim ve araştırma kurumlarının katıldığı konferansta İstanbul Kültür Üniversitesi Otomasyon Birimi de yer almıştır.

İstanbul Kültür Üniversitesi SAP ile Fark Yaratıyor

İstanbul Kültür Üniversitesi ile Regna ekiplerinin gerçekleştirdiği SAP Orion projesinin detayları için, Kültür Üniversitesi tarafından yapılan "Kültür Üniversitesi SAP ile Fark Yaratıyor" sunumu üniversite sektörünü buluşturdu.

sap herugSunumda projenin geçiş süreci ve geldiği nokta, mevcut sistem hakkında bilgiler aktarıldı.